MAATWERK

barrysakkers.com levert u maatwerk, tot op de millimeter nauwkeurig!

Alles begint met een goed gesprek, hierin neem ik op hoofdlijnen uw wensen door. Daarna vertaal ik dit in een zogenaamd functioneel ontwerp en na enige tijd koppel ik deze aan uw terug. Dit ontwerp wordt vervolgens de basis voor de definitieve offerte. [lees verder]

OUT-OF-THE-BoX

Keuzes zijn lastig, kosten tijd en leiden tot twijfel 🙂 Daarom heeft Barry uw website al gebouwd!

De “OUT OF THE BOX” producten betreft een aantal kant en klare websites waarbij u alleen nog maar uw teksten en logo hoeft door te geven. Afhankelijk van de maat van de site (we hebben Small, Medium en Large) is er een [lees verder..].

Lease-a-Site

Heeft u een website nodig maar even niet het geld in huis voor een grote uitgave in één keer? Lease dan uw site! Voor bedragen vanaf 25 euro per maand beschikt u al direct over een eigen website en uw eigen email adres. Het mooie van deze dienst is dat de site per maand opzegbaar is zonder extra kosten!

ALLES-IN-1

barrysakkers.com levert u een 100% dienst, one stop shopping 🙂 !

Het aanvragen van een domeinnaam, het verzorgen van de hosting, het plaatsen van de website, aanmelden bij Google, controle op zoekmachine vriendelijkheid van uw site, controle op snelheid waarmee de site wordt weergeven, aanleveren van bezoekersstatistieken, organiseren van offline backups, noem het maar op en het is mogelijk.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact op? Of lees hier verder..