Maatwerk

barrysakkers.com levert maatwerk voor bijna iedere website. Met meer dan 10 jaar ervaring van Barry zelf en de combinatie met zijn netwerk van programmeurs zijn er maar weinig projecten die niet kunnen worden opgepakt.

PHP, mySQL, jQuery, AJAX allemaal technische termen die u als functionele gebruiker van de site een biet zullen zijn maar voor ons alledaagse kost zijn. Door al deze techniek te combineren onder de motorkap van uw website kunnen de meest mooie pagina’s en functies worden gebouwd.

Online administratie

Door bijvoorbeeld een eigen maatwerk website te laten ontwerpen en bouwen kunt u uw administratie online gaan voeren. Dit biedt zoveel voordelen t.0.v. het klassieke, pc gebonden werken. Denk er bijvoorbeeld aan dat nu u u personeel overal ter wereld bij de gegevens voor het werk kan komen. Geen grenzen meer!

Precies wat U wil, dat is nou maatwerk!

Geen concessies, maar gewoon “dit is wat ik wil en zo MOET het werken 🙂 ”

Totale ontzorging

barrysakkers.com kan, indien u dit wil, u geheel ontzorgen. Uw domeinnaam, hosting, email etc. : one stop shopping ! Barry kan dit voor u opzetten en het volledig voor u inrichten.

1. Koffie!

Daar begin ik het liefste mee. Samen, face-to-face een lekkere bak koffie en dan uw wensen doornemen. Na een goed gesprek en heel veel aantekeningen en geteken van mijn kant krijg ik een goed beeld van uw wensen en kan ik dit verder voor u uitwerken.

2. Ontwerp

Ik kom na ons gesprek terug op uw vragen en wensen in een zogenaamd functioneel ontwerp; een document dat precies weerspiegelt wat uw wensen en eisen zijn. Door dat van beide kanten goed duidelijk vast te leggen ontstaat er geen onduidelijkheid en weten we beiden waar we aan toe zijn 🙂

3. Offerte

Nadat u 100% tevreden bent met de inhoud van het ontwerp en mij dit laat weten, stel ik een offerte op en kunt u nadenken of de prijs ook past bij het plaatje dat u in uw hoofd had.

4. Aanbetaling

Als de offerte is geaccepteerd maakt u een aanbetaling over van 10% en kan het project beginnen 🙂 !

5. Start

Barry begint met bouwen en zal volgens een afgesproken planning regelmatig de voortgang aan u rapporteren. Hij werkt daarvoor op een projectenserver waar u natuurlijk vanaf dag 1 al toegang toe krijgt.

6. Testen

Wanneer onderdelen getest kunnen worden zullen we dit samen bespreken en kunt u zien of uw wensen op de juiste manier zijn uitgewerkt.

7. Oplevering

Pas als alles 100% is getest en ik van u het groene licht krijg gaan de website opleveren en in gebruik nemen.

8. Restant betaling

Na de oplevering ontvangt u vervolgens de factuur voor de restant betaling.

Spreekt het bovenstaande u aan ? Een duidelijk pad om te komen naar dat sluimerende idee in uw bovenkamer ? Aarzel dan niet en bespreek het met me!

Geheimhoudingsverklaring

Is uw idee zo lucratief…HET gat in de markt en vind u het lastig om dit te delen? Geen probleem! Dan teken ik eerst een Non Disclosure overeenkomst; een soort van geheimhoudingsverklaring zodat u zeker weet dat uw idee in goede handen is.

In het contactformulier hiernaast kunt u uw gegevens achterlaten. Zodra ik deze heb ontvangen neem ik contact met u op en kijken we wanneer we aan tafel kunnen.

Woont u te ver weg dan maken we natuurlijk gebruik van de moderne hulpmiddelen zoals de telefoon 🙂 Skype of iets anders waarmee we kunnen overleggen.

In het contactformulier hiernaast kunt u uw gegevens achterlaten. Zodra ik deze heb ontvangen neem ik contact met u op en kijken we wanneer we aan tafel kunnen.

Woont u te ver weg dan maken we natuurlijk gebruik van de moderne hulpmiddelen zoals de telefoon 🙂 Skype of iets anders waarmee we kunnen overleggen.

Zin in een kopje koffie ?

4 + 1 = ?