One STOP shopping?

Oftewel, alles onder één dak!

Wanneer u voor het eerst aan een website denkt kan er best veel op u afkomen.. niet alleen de site moet gebouwd worden maar ook de domeinnaam heeft u nodig.. een hosting bedrijf.. de site moet er geplaatst worden.. email adressen , noem het maar op..

Hoe gaat u starten?
Het antwoord is simpel.. laat het iemand doen die er verstand van heeft.

Bij barrysakkers.com kunt u met een gerust hart alles uit handen geven. Het enige dat u doet is een creatieve naam voor uw site bedenken en binnen no-time is deze aangevraagd op uw naam gezet. De hosting wordt geregeld en we kunnen het al direct gaan hebben over de inhoud van uw site.. een webshop, een site, een uniek eigen idee..

Hoe moeilijker hoe leuker!

En dan is de site klaar… en begint het pas…!

Huh? Ja.. als uw site klaar is en geplaatst is op uw domein begint het pas… uw bezoekers gaan langskomen, kunnen u wel of niet vinden… komen wel of niet op bepaalde pagina’s… vinden dat uw website te langzaam is.. of dat uw site opeens “down”  is..  Allerlei zaken waar u geen last van wil hebben.. Updaten van plugins.. backups… ? Uw site moet het gewoon doen!

En dat kan.. Door de juiste configuratie van uw site en het regelmatig updaten hiervan houdt u uw site soepel draaiende. Kunnen uw potentiële klanten uw site vinden en wordt deze als een zonnetje geladen..

Bij barrysakkers.com kunt u een zogenaamd “monitor” abonnement afnemen. Hiermee wordt uw website iedere dag gecontroleerd, van backups voorzien en houdt u zicht op de bezoekers van uw website. Kortom goed inzicht op het functioneren van uw site. Lees er meer over in het overzicht hieronder en als u een vraag heeft, aarzel niet..
Barry legt het graag uit.

1. Uw domeinnaam

Wanneer u uw website naam heeft bedacht is het zaak deze zo snel mogelijk te reserveren. Het zou jammer zijn als uw ideale naam net wordt weggekaapt.. één telefoontje naar Barry net het reserveren van uw domeinnaam is binnen het uur geregeld. Bel 06 – 34484660 om uw domeinnaam geregeld te krijgen.

U betaald een jaarlijks bedrag om uw domeinnaam gereserveerd te houden. Voor een bedrag van slechts € 15,00 per maand (voor .nl en .com domeinen) bent u ervan verzekerd dat deze domeinnaam van u blijft.

2. Hosting

Uw website moet ergens geplaatst worden. Schijfruimte en ruimte op een database server zijn zaken die geregeld moeten worden. Barry werkt samen met een van de grotere hostingbedrijven in Nederland en kan u voor slechts €5,- per maand al van voldoende website ruimte voorzien. Hier valt ook 500Mb aan email ruimte onder..

Wilt u meer..? Dan betaalt u slechts €5,- per maand extra.
Wilt u nog meer… ? Dan is het wellicht verstandig om een zgn. “All in abonnement”  te nemen.
Voor €15,00 per maand heeft u onbeperkte ruimte voor uw site en voor uw email.

Wilt u meer informatie over de hosting van uw site? Gebruik het contactformulier om uw vraag te stellen..

3. De bouw van uw website

4. Website beheer