Maatwerk

barrysakkers.com levert maatwerk voor bijna iedere website. Met meer dan 10 jaar ervaring van Barry zelf en de combinatie met zijn netwerk van programmeurs zijn er maar weinig projecten die niet kunnen worden opgepakt.

PHP, mySQL, jQuery, AJAX allemaal technische termen die u als functionele gebruiker van de site een biet zullen zijn maar voor ons alledaagse kost zijn. Door al deze techniek te combineren onder de motorkap van uw website kunnen de meest mooie pagina’s en functies worden gebouwd.

lees verder..

Out of the box

Keuzes zijn lastig, kosten tijd en leiden tot twijfel 🙂 Daarom heeft Barry uw website al gebouwd!

De “OUT OF THE BOX” producten betreft een aantal kant en klare websites waarbij u alleen nog maar uw teksten en logo hoeft door te geven. Afhankelijk van de maat van de site (we hebben Small, Medium en Large) is er een..

lees verder..

lease A site

Heeft u een website nodig maar even niet het geld in huis voor een grote uitgave in één keer? Lease dan uw site! Voor bedragen vanaf 25 euro per maand beschikt u al direct over een eigen website en uw eigen email adres. Het mooie van deze dienst is dat de site per maand opzegbaar is zonder extra kosten!

One Stop Shopping

HOE makkelijk is dat? Alles wat u nodig heeft bij één partij.. Hosting, Email, Website bouw, beheer van uw website, noem het maar op en Barry levert het u.

Wat is het precies dat u zoekt?

  • SEO optimalisatie?
  • Website versnellen?
  • Uptime monitoring van uw site?

No problemo.. met het monitoringsabonnement wordt u wekelijks op de hoogte gesteld over alles dat u belangrijk vindt aan uw website.